Arion Muziek
 
 
  • U-pas regeling
  •  

U-pas

Houders van een U-pas kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming.

U-pas en Jeugdfonds Sport & Cultuur (*)

De U-pas is een gratis voordeelpas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, IJsselstein, Houten, Nieuwegein en Stichtse Vecht. M.i.v. juli 2014 biedt de U-pas kinderen en volwassenen een persoonlijk budget voor sport en cultuur. Zowel Arion Muzikale Activiteiten als het Houtens Muziek Collectief zijn aangesloten bij de U-pas.


Bovenop de U-pas biedt het Jeugdfonds Sport & Cultuur ruime extra bijdragen. Kinderen die inwoner zijn van de stad Utrecht en Houten kunnen aanspraak maken op deze aanvullende regeling. Het Jeugdfonds hanteert de voorwaarde dat het kind ook een U-pas bezit. Arion Muzikale Activiteiten is opgenomen in de Jeugdfonds-regeling: wij kunnen deze extra subsidie voor u laten aanvragen.

Kosten van het lesgeld voor houders van een U-Pas (*)

Houders van een U-pas kunnen het cursusgeld uit het persoonlijk U-pasbudget betalen. Arion kan het bedrag rechtstreeks van uw budget laten afschrijven. Bij voldoende budget op uw U-pas betaalt u zelf helemaal niets. Is uw budget niet toereikend, dan kunt u via ons een extra tegemoetkoming aanvragen van het JeugDFonds Cultuur. Als dit fonds voldoende bijdraagt in de kosten, betaalt u helemaal niets. Worden de kosten niet volledig gedekt door U-pas of het Jeugdfonds Cultuur, dan ontvangt u een factuur voor het restbedrag.

 

(*) onder voorbehoud van de regelingen van U-pas en Jeugdfonds Cultuur.

Aanmelden

Bij aanmelding voor een muziekcursus dient u het pasnummer (let op het nummer begint altijd met een letter, bijv. U of H) en de geldigheidsdatum in te vullen. Daarnaast mailt u een duidelijk leesbare scan van de pas naar info@arion-muziek.nl. De U-pas moet op naam staan van de leerling (dus bij kindercursussen: op naam van het kind) en dient nog geldig zijn op de eerste lesdag.

Indien de U-pas verloopt op 31 mei aanstaande, kunt u vanaf juni inschrijven o.v.v. de nieuwe pasgegevens.

Meer informatie staat op de website van de U-pas en de website van het Jeugd Cultuur Fonds.